Persoonlijk

Wij hanteren een open en directe communicatie, op elk gewenst (kennis)niveau. Ondersteuning bij problemen houdt niet op bij de grenzen van InfraBIT, het gaat om het oplossen van de "puzzel". Wij zijn alert op mogelijke verbeteringen, en communiceren deze op eigen initiatief met de gebruiker.

Gemakkelijk

Wij vertalen klantwensen in een technische oplossing, en hebben aan een half woord genoeg. Wij kunnen de verhuizing van uw website en e-mail verzorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbaarheid. One-size-fits-all: door de ruime limieten van onze diensten zijn er nagenoeg geen beperkingen.

Betrouwbaar

Al jaren draaien onze servers zonder onvoorziene onderbrekingen onafgebroken door! De kritieke delen van de infrastructuur zijn dubbel uitgevoerd om ervoor te zorgen dat eventueel falen niet tot onderbrekingen leiden. Daarnaast wordt de status 24 uur per dag in de gaten gehouden. Maar het allerberlangrijkste: wij maken van dezelfde diensten gebruik, dus eventuele onregelmatigheden worden door ons direct ontdekt!

Veilig

Onze diensten zijn met grote zorg ingericht om veiligheid te garanderen. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste beveiligingsmethoden, en alle gegevens worden versleuteld opgeslagen.